Skip to content

Advertising specialist - SEA/Social - Medior - 24-40 uur

Nederland, Overijssel, Hengelo

Functieomschrijving

Kent de cockpit van Google, Microsoft of bijvoorbeeld een Facebook Ads geen geheimen meer voor jou en is het werken op basis van CPA’s of ROAS de normaalste zaak van de wereld? Of ben je een Young Professional die zich hierin wil vastbijten? Come join us!


Je krijgt de verantwoordelijkheid over de ads campagnes van onze klanten. Aan jou de eer om het maximale uit elke geïnvesteerde euro halen, door klantdoelen en behoeftes te vertalen naar relevante en meetbare advertentiecampagnes. You’re the expert! 


Begrippen als biedstrategieën, CPCs, CPA’s, CPMs, RLSA of bijvoorbeeld feed management zijn je niet onbekend of klinken je lekker in de oren en je optimaliseert er lekker op los om de ROAS zo hoog mogelijk te maken voor onze klanten. Van opzet tot rapportage: it’s your turf! 


Als specialist word je onderdeel van ons digitale marketing team en werk je samen aan het realiseren van ambitieuze doelen voor onze mooie klanten!


Starter of Young Professional?

Ben je een starter met een enorme dosis ambitie en denk je snel te kunnen groeien in je rol? Laat je niet tegenhouden om te reageren, want ze zoeken graag naar mogelijkheden om mooie samenwerkingen te creëren.


Vereisten

Je snapt marketing want dat is de basis van alles wat we doen voor onze klanten. We vinden het daarom belangrijk dat je de functie van marketing en communicatie begrijpt. 


Je begrijpt de rol van advertising in het totaalplaatje, want het is één van de kanalen binnen de online strategie en draagt bij aan de klantreis in zijn totaliteit. 


Je hebt al even ervaring opgedaan met advertising campagnes of sterke affiniteit ermee, zowel tekst, display als video, remarketing en wellicht zelfs functionaliteiten zoals scripts en a/b testing. 


Je weet ook hoe je landing pages optimaliseert voor goede kwaliteitsscores en waar nodig voor SEO. Je hebt dan ook de nodige certificaten, van Google Academy en Microsoft Ads bijvoorbeeld, maar bij voorkeur ook Google Analytics. 


Je kunt sturen op cijfers als CPA en ROAS en bent in staat om dergelijke cijfers ook te berekenen in samenwerking met de klant. Je implementeert, optimaliseert en automatiseert de advertising campagnes zelfstandig om doelen te realiseren en rapporteert hierover met betrokken personen in ons team en bij de klant. 


Je bent een nieuwsgierig en leergierig iemand die zichzelf continu wil ontwikkelen en innoveren en altijd het naadje van de kous wil weten. Je bent niet te trots om anderen om hulp te vragen en samen sterker te worden. 


Ongeacht je talent, hebben we aanvullend nog enkele belangrijke voorkeuren:

  • je bent aardig, integer, moedig en enthousiast 
  • je bent creatief, nieuwsgierig, leergierig en houdt je eigen zaag scherp 
  • je neemt ownership en bent pro-actief richting betrokkenen 
  • je bent sociaal ondernemend en jong van geest 
  • je weet wat je wel en niet wilt in je leven en durft te zeggen waar het op staat 
  • pre: je hebt kennis van software als HubSpot, Mailchimp, Adobe e.d.

Interesse?

Solliciteer via de knop hieronder, mail zelfstandig naar dennis@webiteers.nl of bel/app met Dennis via 06-18811369.

Starter of Young Professional?

Ben je een starter met een enorme dosis ambitie en denk je snel te kunnen groeien in je rol? Laat je niet tegenhouden om te reageren, want ze zoeken graag naar mogelijkheden om mooie samenwerkingen te creëren. 

of